Izrada Web sajtova i aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija

Zakup domena i hostinga

SEO optimizacija i održavanje

Izrada Web sajtova i aplikacija

Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu dizajna, projektovanja, izrade i podizanja web sajta. Svi naši sajtovi rađeni su u skladu sa korporativnim dizajnom klijenta, čineći ga tako jedinstvenim i prepoznatljivim dijelom kompanije. Za klijente koji žele svoj web sajt da učine razumljivim i posjetiocima iz inostranstva nudimo mogućnost postavljanja višejezičnog  sadržaja, na neograničenom broju jezika. Pored prezentacionih web sajtova, radimo i komercijalne sajtove, e-prodavnice sa integrisanim sistemom elektronskog plaćanja. Sve web sajtove radimo u skladu sa standardom responsive dizajna, to jest prilagođeni su svim mobilnim uređajima. Pored web sajtova, našim klijentima nudimo i uslugu izrade personalizovanih web apliakcija, koje karakteriše intuitivan dizajn,  dok su sve softverske komponente su programirane tako da pružaju mogučnost nadogradnje i efikasnog ažuriranja, bez uticaja na rad krajnjeg korisnika.

web-dev

Izrada mobilnih aplikacija

Naš tim čine programeri koji su za svoj rad na polju mobilnih aplikacija dobili nekoliko, kako domaćih tako i međunarodnih priznanja. U stanju smo da korisnicima ponudimo vrhunska tehnološka rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju njihove zahtjeve. Mobilne aplikacije razvijamo za Android i iOS operativne sisteme, poštujući principe responsive dizajna, čime garantujemo savršen rad aplikacije na svim veličinama i rezolucijama ekrana mobilnih uređaja, bez obzira da li se radi o tabletima nove generacije ili smart telefonima od prije par godina.

mobile-flat2

Zakup domena i hostinga

U saradnji sa poznatom američkom kompanijom Namecheap nudimo usluge zakupa domena, pod-domena i iznajmljivanja hostinga po veoma povoljnim cijenama. Svi serveri kompanije, bilo da se radi o dijeljenom ili dedicated hostingu, su redundantno povezani čime garantuju up-time od 99,9%. Naša mreža je bazirana na odvojenoj Cisco/Brocade arhitekturi, dok serveri imaju direktnu vezu sa najvećim svjetskim globalnim provajderima Level3, Highwinds, HE, Cogent i Integra, što vrijeme pristupa serveru smanjuje na minimum. Nudimo i mogućnost iznajmljivanja e-mail servera sa neograničenim brojem e-mail naloga i veličinom inbox-a ograničenom samo prostorom koji želite da zakupite. Mail serveri podržavaju IMAP protokol, tako da veličina e-mail priloga nije ograničena. Hosting podržava implementaciju SSL sertifikata, implementira kako hardverski tako i softverski firewall, čime je obezbijeđena potpuna bezbijednost i privatnost Vaših podataka.

host-dom-flat2

SEO optimizacija i održavanje

SEO (Search Engine) optimizacija je oblast Internet marketinga koja daje odgovor na pitanje: “Kako da moj sajt bude prvi na Guglu?" tako što Vaš sajt čini "vidljivijim" internet pretraživačima i olakšava Vašim potencijalnim klijentima da Vas pronađu u moru sličnih web sajtova. Našim klijentima nudimo punu uslugu optimizacije web sajta, povezivanje sa Google Analytics i Google Adwords servisima i socijalnim mrežama, kao i konstantno održavanje, svakodnevni back-up, ažuriranje sadržaja, zaštite i oporavka web sajta. Pored standardnog mjesečnog održavanja, manje zahtjevnim klijentima nudimo i mogućnsot održavanja preko tzv. ticketing sistema, kojim možete plaćati samo one usluge koje želite i samo onda kada to želite. Nudimo Vam konstantnu podršku i konslating u oblasti IT-a, internet marketinga i e-poslovanja.

seo-flat2